16 Mart 2016 Çarşamba

Vıxx kimdir?

Merhaba morcivert gezegeni sakinleri. Bu yazımda size koreli bir grup tanıtacağım. Bu başlık altında size 3 tane grup daha tanıtacağım...


VIXX





  Vıxx grubu şahsen benim çok sevdiğim bir gruptur.Grubun isminin açılımı ''Voice,Visual,Value in Excelsis'' yani En iyi ses ,en iyi görüntü, en değerli anlamına gelmektedir. Bu grup Jellyfish Entertainment'te  çıkış yapmasının üzerinden tam 4 yıl geçmiştir. Ama şu son bir yılda grubun popülerliği daha da arttı. Grup birbirinde eşsiz yeteneklerden ve seslerden (ayrıca tüm grup üyelerinin ''kırk bir kere maşallah '' dedirtecek türden tipleri vardır) oluşan 6 kişilik bir gruptur.E hadi o zaman ne bekliyoruz grubumuzu tanımaya başlayalım :))



N




Gördüğünüz gibi bu yakışıklı N. Tabi sadece bu değil hepsi birbirinden taş. N grubun en  büyüğü ve grubun lideri ayrıca ana dansçı ve vokal Diğer üyelere göre baya esmer olduğundan sürekli onunla dalga geçerler, ama N bunu fazla takmaz yani takmaz dediğimde sadece onları dövüyor o kadar :) Ve grubun annesi ayrıca gruptaki tüm üyeleri çocukları gibi seviyor. Mesela bir ödül töreninde fotoğraf çekinirken tüm üyeleri tek tek parmağıyla sayıyordu hepsi burada mı diye. Çok tatlı değil mi ama... ha unutmadan 25 yaşında tabiki her koreli gibi yaşını hiç göstermiyor.

LEO

 
Bu Leo, evet biliyorum çok saçma bir giriş oldu. Leo grubun babasıdır. Sesi mükemmeldir zaten ana vokellerden biridir. Sadece tabiki de Leo değil hepsinin sesi birbirinden mükemmel ama Leo'nun çok kadifemsi çok yumuşak bir sesi var. Aslında pek gülmez ve insanlar ona iltifat ettiğinde çok utanır. Böyle nereye kaçacağını şaşırır. Dediğim gibi pek gülmez ama bu aralar baya gülmeye insan içine karışmaya başladı :)) Biraz soğuk durabilir ama hayranlarını çok sever. Ayrıca çocukları ve köpekleri de çok sever yani kızlar ideal koca adayı...

KEN


 
Ve sırada grubun ikinci ana vokali ve ajuması. Kendine '' Ken Ajuma der. Ama bir görseniz Ken ajuma o kadar tatlı ki. Grubun neşe kaynağıdır. Çok olağanüstü bir sesi vardır. Dinleyenleri kendine hayran bırakacağından %100 eminim. Genelde grubun şebekleri maknaeleri olur ama bu grub sıradan bir grub olmadığından maknaesi yerine tüm şebekliği ve tatlılığı ken ajuma üstlenmiştir. Sadece bunla kalsa yine iyi çok güzel resim çizer. Ve son olarak Ken'in hiçbir zaman somurttuğunu görmedim hep güler. İnşallah bu gülümseme yüzünden hiç eksik olmaz.

RAVİ





Şimdi sırada grubun rappırı, şarkı sözü yazarı, grafiticisi, yani on elinde on marifet olan Ravi var. Ravi'nin rapi olağanüstüdür. Kendine has o kalın sesi rape o kadar uyumludur ki sanki anasının karnından rapçi olarak doğmuş gibi. Rapinin yanında şarkı da yazar, benim bildiğim kadarıyla şarkıları genellikle Ravi yazar. Ve ayrıca çok güzel grafiti yapar. Bazı Starlightlar (starlight Vixx grubunun hayranlarına verdi isimdir) Ravi'nin ''ON AND ON'' daki hallerinden korkuyolarmış. O zamanlar şarkılarının konsepti vampir olduğu iççin biraz uçuk kaçık tarzları vardı. Hele bide üzerine yeşil lensler eklenince biraz ürperticiydiler.Ama sonuçta sadece bir konsept değil bi özünde çok iyi kalpli ve sevecen bir kişidir ...




ON AND ON'daki halleri :))))





HONGBİN


Sona yaklaşmaya başladık. VE karşınızda grubun yüzü, yakışıklısı, vokali ve rapçisi HOGBİN. Hongbin'in nasıl anlatırım bilmiyorum ama çok metalik bir sesi var. Eğer ERROR şarkılarını dinlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Şarkıcılığın yanında oyunculuğu da çok iyidir. Eğer nasıl bir oyuncu olduğunu merak edenler varsa ''MORİM SCHOOL'' adlı dizisini izleyebilirsiniz. Şahsen ben oyunculuğunun da şarkıcılığı kadar mükemmel olduğunu düşünüyorum. Ve ayrıca ne kadar size ilk başlarda çok sessiz sakin, uysal gelsede çok sivri dillidir. Ve üyelerini el hareketleriyle ( barış işareti, el sallama gibi) taş,kağıt, makas oynamayı çok sever.

HYUK



















Ve son olarak grubun maknaesinde sıra. Gruptaki yeri vokal ve danstır. Öyle maknae olduğuna bakmayın kendisi evil maknaedir. Zamanın da hyungları onun gözünü korkutmadığı için hyunglarından hiç korkmaz ve onlara türlü türlü işkenceler yapar :))) Maknae olmasına rağmen pek çocuksu değildir. Olgun bir kişiliği vardır. Hyuk gruba çıkış yapmalarına az bir zaman kala katılmıştı ve bu yüzden diğer üyelerden biraz çekiniyordu ,özellikle de Hongbin'den. Ama şimdi o hallerinden eser yok. Hatta hadi gelin size Hyuk'la ilgili bir olay anlatayım. Bir gün yine Vixx üyeleri uçakla bir yere giderken, hani N grubun annesi ya Hyuk hostesin önünde N'e anne demiş ve N'de '' efendim'' diye karşılık vermiş. Hosteste onlara tip tip bakıp gitmiş. Artık siz anlayın ne kadar aile gibi bir grup olduklarını :)



VE YAZIMI BİTİRMEDEN ÖNCE SİZE DİNLEMENİZ İÇİN BİR KAÇ TANE VİXX ŞARKISI BIRAKIYORUM.



TAMAM KABULÜM ÇOK FAZLA KOYMUŞ OLABİLİRM AMA NE YAPABİLİRİM ÇOK SEVİYORUM ASLINDA TÜM ŞARKILARINI KOYMAK İSTİYORUM AMA ŞİMDİLİK BU KADAR YETER EĞER BEĞENDİYSENİZ GİDİP DAHA FAZLASINI DİNLEYİN :))))))))))))))))





2 yorum:

  1. aayyyyyyyyyyy bende vıxx i çooooooook seviyorum özelliklede hongbin ama hepsini yerim aşklarım benim şu tatlılığa bak yaaa tatlılığa gel abi gchdsjdvk

    YanıtlaSil
  2. Bende Cook seviyorum özelliklede N cok tatlı ve cactus şarkısı harika❤️

    YanıtlaSil