15 Mart 2016 Salı

Hayaller

Samanyolu Galaksisi'ne binlerce ışık yılı uzaklıkta bir Galaksi varmış. Bu galaksi Excellent Souls ta kendisidir. Bu galakside tam tamına 5 tane gezegen varmış. Bunlar: Ramyun,Wanted,Piksar,Pinkı ve Morcivert gezegenleriymiş. Bu gezegenler arasında hepsinden farklı bir tane gezegen varmış. Bu gezegen ''Morcivert Planet''miş. Bu gezegeni diğerlerinden ayıran şey ise gezegendeki herkes çok mutlu bir şekilde yaşarlarmış. Mutlu yaşamalarının tek nedeni de her zaman hayal kurarlarmış ve hayallerinin peşinden giderlermiş.Ve bu gezegende tümm hayaller gerçek olurmuş...




 
Merhaba arkadaşlar bu benim ilk yazım,umarım beğenirsiniz. Ha aklıma gekmişken madem gezegenimizde insanlar sürekli hayal kurarlarmış, bizimde ilk konumuz hayaller olsunmu?

Hayaller...

  Aslında hayatımızda ki her şey hayallerimiz sonucunda ortaya çıkan şeyler değil midir? Eğer insanlar hayal etmeseydi günümüz teknolojisi bu kadar gelişirmiydi, Hiç sanmıyorum. Bazı büyüklerimi bize ''hayal kuracaksan gerçekleştirece bileceğin hayaller kur'' derler. Tabiki de insan boş hayaller kurmamalı. Gerçekleştirebileceğimiz hayaller kumalıyız ve bunların peşinden gitmeliyiz. Ama bunların yayında gerçekleşmeyeceğini bildiğimiz hayallerde kurmalıyız. Belki bazılarınız diyordur ''gerçekleşmeyecekse neden boşuna hayal kuralım ki'' .  Zaten çoğu insanın düşüncesi budur ama bence çok ucukta olsa hayaller kurmalıyız. Hem hayaller kısa bir süreliğine de olsa insanların mutlu olmasını sağlamaz mı? Çoğu insan 24 saat içerisinde tahmin edemeyeceğimiz kadar stres yaşıyordur. En azından insanların yastıklarına kafalarını koyduklarında rahatlamaya, hayal kurmaya ihtiyaçları vardı. Hem çoğu icat gerçekleşmesi zor olsada üzerine giderek ortaya çıkmamışmıdır. 

İnsanlar aslında sıkıntıları oldukları için hayal kurarlar. Hayal kurarak bir mebzede olsa gerçekte olanları sindirmeye çalışırlar.Bizler yaşadığımız süre boyunca en mutlu olduğumuz yer hayallerimiz değil midir?  

O yüzden bence insan ister gerçekleşecek olsun ister olmasın her zaman hayal kurmalı, tabi hayal kurarkende gerçek hayattan kopmamalı ve gerçek hayalinin peşinden gitmeli.

Eğer sizinde benim hayallerini anlatacak kimsesi yoksa yorumlara yazın ben ne kadar da saçma olsa hayallerinizi dinlerim ...


































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder